De 404 module heeft een veiligheids update gekregen.
Als je deze module gebruikt op je website is het aan te raden deze module zo spoedig mogelijk te upgraden!

Dev4me referenties

Hieronder vindt u een aantal bedrijven die één of meer projecten door Dev4me/Allwww hebben laten uitvoeren:

TPdesign

Ruud heb ik ingeschakeld voor het maken van een module voor een door mij ontworpen website dat draait op WebsiteBaker. Al gauw had ik door dat hij goed met je meedenkt en zelfs met opties/mogelijkheden komt waar ik nog niet eens over na heb gedacht. De samenwerking verloopt zeer prettig. Nadat de module klaar is staat Ruud altijd klaar voor je om vragen te beantwoorden, uitleg te geven of onderdelen nog aangepast moeten worden. Zelfs als het niets met de module te maken heeft maar met een onderdeel van WebsiteBaker blijft hij behulpzaam. Kortom, voor een professionele WebsiteBaker module moet u zeker Ruud benaderen, u zult hier geen spijt van krijgen.

ailola.com

Simply awesome! It is a pleasure working with Ruud. As one of the board members, he is an expert in WebsiteBaker. Moreover he knows how to technically structure a project, sends fast feedback and provides quality development work. 

multimedia-solutions.nl

Sinds het begin van onze zakelijke contacten met Dev4Me/Allwww hebben wij kunnen vaststellen dat dit bedrijf een betrouwbaar aanspreekpunt is voor veel verschillende internetprojecten, een vakman pur sang.

sites4ondernemers.nl

Voor projecten waarvoor speciale functionaliteit moet worden ontwikkeld denk ik meteen aan Ruud. Altijd in voor iets nieuws, is hij de klant- en oplossingsgerichte programmeur die altijd nog meer levert dan hij al beloofd had. Samenwerken met Ruud gaat enorm soepel en lekker, we hebben in korte tijd een band van vertrouwen gesmeed. Gebruik die man!

yze.nl

Sinds 2004 voeren wij een professioneel Internet Designbureau met een groot volume en hoge betrouwbaarheid. Onze activiteiten richten zich grotendeels op het gebied van de ZZP, MKB en grotere ondernemingen in Nederland en door geheel Europa. Hierdoor zijn eventuele partnerships van cruciaal belang in blijvende expansie van ons volume. Allwww is hierin meer dan een uitstekende extensie op ons dienstenaanbod betreffende custom CMS development gebleken. Met veel genoegen onderhouden wij een professionele, zakelijke relatie en worden custom projecten accuraat en steevast binnen deadlines afgerond. Samenvattend: betrouwbaar, stabiel en bewezen zeer kundig in zijn vak.

heideman-media.nl

Allwww is inmiddels 2 jaar partner van Heideman Media. Heideman Media heeft goeie ervaringen met het programmeer werk van Allwww. Daarom schakelt Heideman Media voor speciale wensen van klanten waarvoor modules aangepast/ gemaakt moeten worden Allwww in. Allwww is betrouwbaar en denkt met het project mee om altijd met de beste oplossing te komen en niet de duurste. Allwww is betrouwbaar, betaalbaar, denkt mee en programmeert kwaliteit." (Maarten Heideman eigenaar Heideman Media)

keesweb.nl 

Als websitebouwer loop je af en toe tegen problemen op, waarvoor op maat gemaakte scripts en toepassingen voor nodig zijn. Allwww is vaak onze ‘redder in de nood’. Met een korte briefing wordt, vaak snel, scripts ontwikkeld om bijzondere toepassingen op websites te laten draaien.
Allwww heeft zich al vaker bewezen als expert, met name voor Websitebaker modules en toepassingen.

datatron.nl 

Af en toe kom je iemand tegen voor wie computercode Jip & Janneke-taal lijkt te zijn. Ruud schrijft niet alleen snel hij heeft ook een ware neus voor bugs!

xso.nl

De dienstverlening van Allwww is altijd snel en terzake kundig. De support van Allwww op WebsiteBaker is voor ons het verschil. Website Baker is hierdoor niet meer een anoniem opensource CMS (waarbij je niemand kunt aanspreken als er iets niet helemaal functioneert als je verwacht)

mikewise.nl

Voor mijn grafische onderneming realiseert Ruud de websites. Naast het werkend maken van de website is hij creatief en meedenkend in oplossingen. CMS systemen weet Ruud professioneel te implementeren in het ontwerp zodat het altijd gebruiksvriendelijk is. 

solutionweb.dk

Cooperation with ALLWWW is very recommendable. Ruud grasps the essence of projects quickly, offers his own views without hesitation, and displays an expert knowledge level of his field of work.”

savvyeyemedia.com

We at Savvy Eye Media have been creating websites on WB CMS. We often get request from our clients to create a specific function for their needs. We have been able to rely 100% on Allwww for all kinds of modules. This is why for the entire nine years that we have been in business, we have not hired an in house developer, Allwww is doing it all for us.
Danny Mensah, Project manager